Vertalen Engels – Nederlands

Ik vertaal Engelse teksten naar het Nederlands. Een hoge kwaliteit spreekt voor zich. Ik zorg ervoor dat je boodschap helemaal is afgestemd op je doelgroep, binnen de context van jouw bedrijfsbranche en -communicatie. Zowel b2b, b2c als b2e.

Ik lever maatwerk en garandeer in alle situaties en deadlines een passende vertaling.

Ik ben gespecialiseerd in Engelse marketing- en e-commerceteksten in de reis- en toerismebranche en ben zodoende expert in het vertalen van Engelse advertenties, direct e-mails, nieuwsbrieven, websiteteksten, productomschrijvingen voor webshops en promotieteksten voor vakantieaccommodaties en –bestemmingen naar het Nederlands.

Door mijn jarenlange ervaring met marketingteksten voor de reis- en toerismebranche zorg ik niet alleen voor een correcte vertaling, maar ben ik ook op de hoogte van de bijbehorende terminologie.

Gespecialiseerd in toerisme en marketing

Expert in de Nederlandse cultuur

Uitstekende kwaliteit voor een scherp tarief

Terugkerende, zeer tevreden klanten

Werkwijze die volledig AVG-proof is

Cultureel advies

Ik geef advies over hoe je je boodschap het beste kunt overbrengen op de Nederlandse consument. Daarbij houd ik uiteraard rekening met culturele, historische en actuele factoren. Doordat ik veel reis, maak ik kennis met veel andere culturen, waardoor ik zowel de context van de brontekst als van de doeltekst (de Nederlandse cultuur) begrijp. Zo weet ik bijvoorbeeld dat je een Amerikaanse tekst niet makkelijk één-op-één kunt overnemen. Dat komt op Nederlandse consumenten al snel te salesachtig of schreeuwerig over.

Doorverwijzingen

Ik vertaal alleen van het Engels naar het Nederlands. Voor vertalingen naar het Engels verwijs ik je graag door naar enkele betrouwbare, goede collega’s met Engels als moedertaal. Op verzoek kan ik je ook in contact brengen met collega’s die met andere talen werken.