Wie is The Traveling Translator?

Mijn naam is Silvie van der Zee en als vertaler help ik je bedrijf graag om de potentie van de Nederlandse markt te benutten. Ik ben gespecialiseerd in marketingteksten in de reis- en toerismebranche en vertaal je Engelse tekst naar een pakkende Nederlandse campagne. Uiteraard in de juiste stijl en toon en met de doelgroep in gedachten. Kwaliteit gegarandeerd, zodat jij met een gerust hart je bedrijfsactiviteiten kunt ontplooien.

Zo vormen we samen het perfecte reisgezelschap om jouw reis naar de Nederlandse markt tot een succes te brengen! Benieuwd wie er al met mij in zee zijn gegaan? Lees hier enkele aanbevelingen.

Gespecialiseerd in toerisme en marketing

Expert in de Nederlandse cultuur

Uitstekende kwaliteit voor een scherp tarief

Terugkerende, zeer tevreden klanten

Werkwijze die volledig AVG-proof is

Een goede vertaling

Een goed vertaalde tekst is het resultaat van mensenwerk. Er is nagedacht over de boodschap, stijl, doelgroep en woordkeuze. Het is belangrijk dat degene die de tekst vertaalt de doeltaal als moedertaal heeft, ervaring heeft en professioneel is.

Met het kiezen voor een professioneel vertaler in plaats van Google Translate (die een tekst woord voor woord omzet) of in plaats van een ‘collega die de taal ook spreekt’, kies je voor een vertaling die gegarandeerd effect heeft bij je doelgroep. Je bespaart tijd en geld en je bespaart je bedrijf al helemaal heel wat gênante, soms onherstelbare, foutjes.