Aanbevelingen

Als je overweegt om met mij samen aan een nieuw project te gaan werken en mij dus wilt inschakelen voor een vertaling, dan is het misschien prettig om te lezen hoe andere klanten mijn werk beoordelen. Daarom staan er op deze pagina enkele aanbevelingen van klanten over mijn werk als vertaler.

Overtuigd? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte en wie weet is jouw vertaling het volgende project waar ik aan ga werken.

“Silvie maakt al meer dan drie jaar deel uit van mijn team en ik vind het altijd prettig om met haar te werken. Ze heeft een heel positieve houding, staat open voor feedback en blijft groeien als vertaler. Ze heeft uitstekende communicatievaardigheden en haar passie in haar werk is duidelijk zichtbaar in de kwaliteit van haar vertalingen.”

Marlieke ter Brugge – Language Lead Nederlands voor Airbnb bij Translated

“Silvie werkt sinds december 2017 voor GetYourGuide en heeft een positieve indruk gemaakt. Haar vertalingen kloppen en lezen lekker, en ze begrijpt hoe ze de doelgroep moet aanspreken. Silvie is punctueel, betrouwbaar en werkt snel en efficient. Ik werk graag met haar en beveel haar van harte aan!”

Iris Molenaar – Content editor bij GetYourGuide

“Silvie is een actieve, betrokken vertaler in het Nederlandse team. Ze is niet alleen gemotiveerd en gepassioneerd over haar werk, maar ook gestructureerd en behulpzaam en ze kan goed inschatten wat de klant nodig heeft.”

Sarah Dunne – Programmamanager Localization bij Airbnb

“Silvie heeft ruim 3,5 miljoen woorden van het Engels naar het Nederlands vertaald voor hotelteksten. Haar vertalingen zijn van hoge kwaliteit en ze levert altijd op tijd. Ze is heel betrouwbaar.”

Irada Yeap – Coordinator Freelancemanagement bij Booking.com

“Silvie is erin geslaagd om van een moeilijke tekst met veel vaktermen erin een prettig leesbare tekst van te maken die niet vertaald aanvoelt.”

Barbera Bosma – Hoofdredacteur bij National Geographic Traveler

“We werken al een paar jaar samen met Silvie. Ze levert haar projecten altijd op tijd in en haar vertalingen zijn altijd van hoge kwaliteit. We blijven graag met haar samenwerken.”

Kathinka Ottenbreit – Projectmanager bij Creative Word voor Abu Dhabi Tourism Authority en Department of Tourism and Commerce Marketing Dubai

“Ik werk al jaren met heel veel plezier met Silvie samen. Ze levert haar hoogwaardige vertalingen altijd op tijd. Ze communiceert goed, heeft oog voor detail en doet altijd veel moeite om vertalingen te leveren die passen bij de toon van het merk en project. Ze is aardig en professioneel en ik kan haar van harte aanbevelen.”

Jen Conroy – Senior accountmanager Localization bij Vistaprint

“We zijn heel blij met Silvie. Ze is betrokken en werkt hard. Ze is heel precies en levert altijd op tijd. Maar ze is bovenal een hele goede vertaler en weet precies hoe ze de stijl van ons merk moet overbrengen. Dat komt doordat Silvie vaak even contact opneemt, de juiste vragen stelt, direct-marketingteksten leest en de tijd neemt om te bestuderen hoe Vistaprint met haar klanten communiceert.”

Femke Lenstra – Sr. Contentmarketingstrateeg – Hoofd Europa bij Vistaprint

“Silvie is een betrouwbare vertaler met humor die hard werkt en echt geeft om het werk. Ze denkt altijd in oplossingen en staat altijd voor je klaar. Ik werk heel graag met haar!”

Janneke Siebelink, oprichter en hoofdredacteur Boeken lees.bol.com bij bol.com

Gespecialiseerd in toerisme en marketing

Expert in de Nederlandse cultuur

Uitstekende kwaliteit voor een scherp tarief

Terugkerende, zeer tevreden klanten

Werkwijze die volledig AVG-proof is