Mijn passie: reizen

Waarom zou je voor mij kiezen als je een vertaler Engels nodig hebt? Omdat ik zelf een fervent reiziger ben. Ik houd ervan om nieuwe culturen te ontdekken en me te vergapen aan al het moois wat de wereld te bieden heeft. Van Callantsoog tot China en van Cuba tot Cairns, ik ben er geweest. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren meerdere keren als digital nomad op de Canarische eilanden vertoefd. En ik heb zelfs in Canada en Spanje gewoond, waardoor ik de Nederlandse cultuur eens vanuit een ander perspectief heb kunnen zien.

Verder ben ik als reiziger zelf je doelgroep. Reisapps, reisgidsen, sites om tours en excursies of een accommodatie te boeken, ik gebruik ze allemaal, dus ik kan me goed inleven in jouw doelgroep.

Mijn passie voor reizen komt goed van pas in mijn beroep als Engels vertaler, waarbij ik specialistische toeristische en marketingteksten vertaal naar de meest passende Nederlandse versie en advies geef over culturele nuanceverschillen. Met Utrecht als thuisbasis.

 

Gespecialiseerd in toerisme en marketing

Expert in de Nederlandse cultuur

Uitstekende kwaliteit voor een scherp tarief

Terugkerende, zeer tevreden klanten

Werkwijze die volledig AVG-proof is

Mijn bagage

Ik heb rugzakken vol ervaring opgedaan bij bedrijven zoals Airbnb, Booking.com, Expedia, Easyjet, GetYourGuide, National Geographic Traveler, Tripadvisor en de verkeersbureaus van Abu Dhabi en Dubai. Maar ook bij gerenommeerde bedrijven als Apple, Facebook en Google.

Ik heb een master Vertalen Engels van de Universiteit Utrecht, waar ik in 2011 ben afgestudeerd. Ik ben lid van International Association of Professional Translators and Interpreters (IAPTI) en de Society of English-language professionals in the Netherlands (SENSE). Daarnaast ben ik onderdeel van Translators without borders.